Háttértámogatás

Hozza ki a legtöbbet weblapjából!

Használja a legjobb eszközöket!

Egy cég internetes jelenlét nélkül ma már szinte olyan, mintha nem is létezne. De nem elég, ha van egy vonzó külsejű, felhasználóbarát, könnyen átlátható honlapja, azt szakszerűen működtetni és kezelni, rendszeresen frissíteni, fejleszteni kell, hogy cége eredményes működését hatékonyan segítse. Szüksége van valakire, aki folyamatosan rendelkezésére áll, ha olyan probléma vagy feladat merül fel, amelyet az Ön cége saját erőből már nem tud megoldani.

Folyamatos rendelkezésre állás

Hiába rendelkezik Ön, vagy munkatársa webes ismeretekkel, adódhatnak olyan problémák, amelyeket nem tud megoldani, illetve előbb vagy utóbb bizonyára felmerülnek olyan fejlesztési feladatok, amelyeket belső erőből nem tud megvalósítani. Jó, ha ilyenkor van egy olyan megbízható partner, aki folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, és haladéktalanul megoldja a felmerült problémát, illetve elvégzi a szükséges feladatot.

Előny az állandó ügyfeleknek

Bevett ügyfélcsalogató marketingfogás, hogy a különböző szolgáltatók előnyösebb feltételeket ajánlanak az újonnan jelentkezőknek, mint amilyen feltételek mellett meglévő partnereiknek szolgáltatnak. Ezzel szemben mi hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért az egyedi fejlesztésekre vonatkozó magbízások során a meglévő (állandó) ügyfeleinket részesítjük előnyben, akiknek valamely együttműködési csomagunk keretében többek között háttértámogatást is nyújtunk.

Nézze meg együttműködési csomagjainkat!

Ha szeretné a lehető legtöbbet kihozni honlapjából, webáruházából vagy céges facebookos profiljából, vegye igénybe szolgáltatásainkat, keresse meg most együttműködési csomagjaink között azt, amelyik a legjobban megfelel önnek!

Bízza ránk weboldala és webshopja üzemeltetését!

Ha egyéb teendői mellett nincs ideje a weboldal foglalkozni,bízza ránk!

Ha a cég vezetése, az ügyfelekkel való kapcsolattartás és egyéb teendői mellett nincs ideje a weboldal vagy a webáruház üzemeltetésére, bízza ránk! Mi gondoskodunk arról, hogy a honlapján, a webshopjában, a blogján vagy a céges Facebook-profilján olvasható információk mindig aktuálisak legyenek, és új funkciókkal bővítjük oldalát. Ha azt szeretné, hogy a látogatók szívesen térjenek vissza önhöz újra és újra, keressen meg minket! Nézze meg támogatási csomagjainkat, és találja meg azt, amelyik a leginkább megfelel önnek!

Megtanítjuk magabiztosan kezelni cége informatikai rendszereit

Inkább maga csinálná, de még nem ért hozzá? Forduljon hozzánk bizalommal!

Cégének új weblapja vagy webshopja van, most készült el facebookos profilja, illetve egy új ügyviteli rendszert vezettek be, de ön és kollégái még nem mozognak benne otthonosan? Ha meg szeretné spórolni egy rendszergazda vagy programozó munkabérét, ezért úgy döntött, ön vagy munkatársai maguk frissítik majd a weboldalt vagy a webáruházat, töltik fel a termékeket, írják a facebookos kommenteket, vagy vezetik az ügyfélnyilvántartást, először is meg kell tanulniuk magabiztosan kezelni a rendszert. Ha nem értenek hozzá a kollégák, rengeteg időt vesz majd el az adatok rögzítése – így ahelyett, hogy az új program megkönnyítené a munkát, inkább megnehezíti azt.

Nem hagyjuk magára a problémájával

Lesz kihez fordulnia, ha megakad valahol.

úgy érzi, már magabiztosan kezeli honlapja vagy webáruháza szerkesztői felületét, a cégében alkalmazott ügyviteli rendszert, és a közösségi oldalakon létrehozott céges profiljának frissítése sem okoz problémát; de fél attól, hogy nem lesz kihez fordulnia, ha egyszer mégis megakad valahol?

Blogbejegyzések, sajtóanyagok, útmutatók, beérkező oldalak

Töltse fel weboldalát igényesen megírt tartalmakkal, hatékony szövegekkel!

Egy weboldal elkészítése során számos tényezőre kell odafigyelni – a technikai háttér, a megjelenés, a kezelhetőség, a jogi szabályozásoknak való megfelelés mind rendkívül fontos szempontok, amelyeket nagy gonddal és odafigyeléssel kell kezelni, hogy sikeres lehessen egy online vállalkozás. Mindezek mellett azonban egy szempont felett sokszor elsiklanak a weboldal-üzemeltetők, ez pedig a webhely feltöltése megfelelő tartalmakkal, hatékony szövegekkel.