Szolgáltatások

Hozza ki a legtöbbet weblapjából!

Használja a legjobb eszközöket!

Egy cég internetes jelenlét nélkül ma már szinte olyan, mintha nem is létezne. De nem elég, ha van egy vonzó külsejű, felhasználóbarát, könnyen átlátható honlapja, azt szakszerűen működtetni és kezelni, rendszeresen frissíteni, fejleszteni kell, hogy cége eredményes működését hatékonyan segítse. Szüksége van valakire, aki folyamatosan rendelkezésére áll, ha olyan probléma vagy feladat merül fel, amelyet az Ön cége saját erőből már nem tud megoldani.

Folyamatos rendelkezésre állás

Hiába rendelkezik Ön, vagy munkatársa webes ismeretekkel, adódhatnak olyan problémák, amelyeket nem tud megoldani, illetve előbb vagy utóbb bizonyára felmerülnek olyan fejlesztési feladatok, amelyeket belső erőből nem tud megvalósítani. Jó, ha ilyenkor van egy olyan megbízható partner, aki folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, és haladéktalanul megoldja a felmerült problémát, illetve elvégzi a szükséges feladatot.

Előny az állandó ügyfeleknek

Bevett ügyfélcsalogató marketingfogás, hogy a különböző szolgáltatók előnyösebb feltételeket ajánlanak az újonnan jelentkezőknek, mint amilyen feltételek mellett meglévő partnereiknek szolgáltatnak. Ezzel szemben mi hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért az egyedi fejlesztésekre vonatkozó magbízások során a meglévő (állandó) ügyfeleinket részesítjük előnyben, akiknek valamely együttműködési csomagunk keretében többek között háttértámogatást is nyújtunk.

Nézze meg együttműködési csomagjainkat!

Ha szeretné a lehető legtöbbet kihozni honlapjából, webáruházából vagy céges facebookos profiljából, vegye igénybe szolgáltatásainkat, keresse meg most együttműködési csomagjaink között azt, amelyik a legjobban megfelel önnek!

Szerezzen új vevőket internetes megjelenésével!

Biztos abban, hogy a legtöbbet hozza ki cége internetes jelenlétéből? Mindössze egy statikus weblapja van, amelyen megtalálható a cég elérhetősége és története, esetleg a termékek rövid ismertetője? Manapság, az egyre növekvő versenyben ez már nem elég. Az érdeklődők nem szeretik, ha túl sokat kell böngészniük azért, hogy megtalálják az általuk keresett információt, terméket vagy szolgáltatást – telefonálni vagy e-mailt írni pedig még ennyire sem hajlandók. Így arra kell törekednie, hogy mindent megtaláljanak önnél, amire szükségük van: választ kapjanak kérdéseikre, kiválaszthassák a kívánt terméket, és néhány kattintással megrendelhessék azt.

Könnyítse meg leendő vásárlói dolgát!

Ha jelenlegi honlapja nem biztosítja ezt, lemarad a versenyben. Egy folyamatosan aktualizált, minden szükséges információt biztosító, érdekes weboldalra és egy a termékek összes fontos adatát feltüntető webáruházra van szüksége. Ha úgy érzi, jelenlegi weblapja és webshopja nem felel meg a fenti feltételeknek, engedje meg, hogy átalakítsuk azt, vagy egy újat fejlesszünk az ön számára – olyat, amely nemcsak tárhelyet foglal, hanem valóban vevőket hoz.

Használja ki a közösségi oldalak nyújtotta lehetőségeket!

Azonban nem állhat meg itt: minél szélesebb körrel meg kell ismertetnie termékét vagy szolgáltatását. Használja ki a közösségi oldalak nyújtotta lehetőségeket, készítsen céges Facebook-profilt, építsen közösséget, és erősítse meg bennük a szimpátiát cége iránt különböző érdekességekkel, izgalmas alkalmazásokkal, nyereményjátékokkal, szavazásokkal! Érdemes egy céges blogot is üzemeltetnie, ahol kötetlen formában tájékoztatja érdeklődőit a szakmai újdonságokról – a blog a keresőmarketing szempontjából is jó választás. Ha szeretné, ha a fentieket valaki átvállalná öntől, de egy saját rendszergazdára nincs anyagi kerete, keressen meg minket! Válassza ki támogatási csomagjaink közül a leginkább megfelelőt!

Ön elmondja, mit szeretne, mi segítünk, hogyan tegye

Az informatika folyamatosan fejlődik: ami ma újdonság volt, holnap már elavultnak számít, és máris jön egy modernebb megoldás. Annak, aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, hiszen a cégvezetés az elsődleges feladata, nem pedig ez; az új megoldások egy idő után szinte követhetetlennek tűnnek akkor is, ha a korábbi rendszert már megtanulta magabiztosan kezelni. Azt viszont nem teheti meg, hogy nem tart lépést a technológia fejlődésével, hiszen így egyrészt lemarad a konkurenciától, másrészt pedig a saját dolgát nehezíti meg – egy a legújabb irányvonalak mentén készült szoftver ugyanis sokkal inkább megkönnyítheti a munkát, mint egy régebbi változat.

Spórolja meg a rendszergazda munkabérét!

Ha nincs kerete arra, hogy alkalmazzon egy saját rendszergazdát vagy programozót, aki betanítja önnek és munkatársainak ezen rendszerek használatát, vegye igénybe a segítségünket! A weblap-, webshop- és mobilalkalmazás-fejlesztés mellett tanácsadással is foglalkozunk. Megismertetjük önnel az új lehetőségeket, megtanítjuk, hogyan aknázhatja ki ezek előnyeit, és kerülheti el a buktatóit. Tanácsadási szolgáltatásunkat igénybe véve pénzt takaríthat meg, hiszen elkerülheti a költséges tévedéseket, és fejlesztheti üzletét.

Ön elmondja, mit szeretne, mi megmondjuk, hogyan

Mondja el, üzletileg mit szeretne elérni, mi pedig elmondjuk, milyen eszközökkel, hogyan tegye. Mivel nem vagyunk elkötelezettek bizonyos megoldások, eszközök vagy technológiák mellett, az egyetlen érdekünk, hogy ön elégedett legyen, megtérüljön a befektetett pénze, és visszatérő ügyfelünkké váljon. Segítünk megtervezni és megvalósítani a cége számára legmegfelelőbb rendszert, majd megtanítjuk használni. Nézze meg, melyik lenne az ideális önnek támogatási csomagjaink közül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!