Megtanítjuk magabiztosan kezelni cége informatikai rendszereit

Inkább maga csinálná, de még nem ért hozzá? Forduljon hozzánk bizalommal!

Cégének új weblapja vagy webshopja van, most készült el facebookos profilja, illetve egy új ügyviteli rendszert vezettek be, de ön és kollégái még nem mozognak benne otthonosan? Ha meg szeretné spórolni egy rendszergazda vagy programozó munkabérét, ezért úgy döntött, ön vagy munkatársai maguk frissítik majd a weboldalt vagy a webáruházat, töltik fel a termékeket, írják a facebookos kommenteket, vagy vezetik az ügyfélnyilvántartást, először is meg kell tanulniuk magabiztosan kezelni a rendszert. Ha nem értenek hozzá a kollégák, rengeteg időt vesz majd el az adatok rögzítése – így ahelyett, hogy az új program megkönnyítené a munkát, inkább megnehezíti azt.

Segítségünkkel egyedül szerkesztheti honlapját vagy webshopját

Készíttetett egy weboldalt egy programozóval, de nem tanította meg önt kezelni azt, ő pedig folyton késik a feltöltésekkel, így inkább maga csinálná, de nem ért hozzá? Forduljon hozzánk bizalommal, és mi megtanítjuk kezelni a weblap vagy a webáruház szerkesztői felületét, az ügyviteli rendszert, a készletnyilvántartást, a CRM-rendszert – vagy ha még nem rendelkezik ezekkel, el is készítjük önnek.

Kezelje magabiztosan a legújabb technológiákat!

Ha szeretné magabiztosan kezelni a legújabb technológiákat, hogy azok valóban megkönnyítsék a munkáját, és rengeteg időt – és így rengeteg pénzt is – megspórolhasson a segítségükkel, vegye fel velünk a kapcsolatot! Válasszon támogatási csomagjaink közül, és vegye igénybe a segítségünket!

Ha szeretné, hogy Önnek dolgozzunk, válasszon együttműködési csomagjaink közül!

Ügyfél Partner