Tanácsadás

Ön elmondja, mit szeretne, mi segítünk, hogyan tegye

Az informatika folyamatosan fejlődik: ami ma újdonság volt, holnap már elavultnak számít, és máris jön egy modernebb megoldás. Annak, aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, hiszen a cégvezetés az elsődleges feladata, nem pedig ez; az új megoldások egy idő után szinte követhetetlennek tűnnek akkor is, ha a korábbi rendszert már megtanulta magabiztosan kezelni. Azt viszont nem teheti meg, hogy nem tart lépést a technológia fejlődésével, hiszen így egyrészt lemarad a konkurenciától, másrészt pedig a saját dolgát nehezíti meg – egy a legújabb irányvonalak mentén készült szoftver ugyanis sokkal inkább megkönnyítheti a munkát, mint egy régebbi változat.

Spórolja meg a rendszergazda munkabérét!

Ha nincs kerete arra, hogy alkalmazzon egy saját rendszergazdát vagy programozót, aki betanítja önnek és munkatársainak ezen rendszerek használatát, vegye igénybe a segítségünket! A weblap-, webshop- és mobilalkalmazás-fejlesztés mellett tanácsadással is foglalkozunk. Megismertetjük önnel az új lehetőségeket, megtanítjuk, hogyan aknázhatja ki ezek előnyeit, és kerülheti el a buktatóit. Tanácsadási szolgáltatásunkat igénybe véve pénzt takaríthat meg, hiszen elkerülheti a költséges tévedéseket, és fejlesztheti üzletét.

Ön elmondja, mit szeretne, mi megmondjuk, hogyan

Mondja el, üzletileg mit szeretne elérni, mi pedig elmondjuk, milyen eszközökkel, hogyan tegye. Mivel nem vagyunk elkötelezettek bizonyos megoldások, eszközök vagy technológiák mellett, az egyetlen érdekünk, hogy ön elégedett legyen, megtérüljön a befektetett pénze, és visszatérő ügyfelünkké váljon. Segítünk megtervezni és megvalósítani a cége számára legmegfelelőbb rendszert, majd megtanítjuk használni. Nézze meg, melyik lenne az ideális önnek támogatási csomagjaink közül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítünk!

Önöknél minden rendben van?

Egy weboldal üzemeltetése során rengeteg mindenre kell odafigyelni, hogy az sikeres lehessen hosszú távon is – az egyik ilyen az, hogy mindig megfeleljünk a jogi követelményeknek, a bonyolult és rendszeresen átalakuló jogi környezetben is otthonosan mozogjunk, és így az ilyen természetű kihívások ne akasszák meg tevékenységünket.