Fogja meg okostelefon-felhasználó érdeklődőit!

Egyre elterjedtebbek az okostelefonok: a statisztikák szerint a felhasználók mintegy 90 százaléka rendszeresen internetezik a mobilján.

Fogja meg okostelefon-felhasználó érdeklődőit!

Egyre elterjedtebbek az okostelefonok: a statisztikák szerint a felhasználók mintegy 90 százaléka rendszeresen internetezik a mobilján. Nem minden honlap jelenik meg ugyanolyan kényelmesen a különböző eszközökön: az asztali gépekre optimalizált weboldalak sokszor kellemetlen látványt nyújtanak az okostelefon képernyőjén, vagy körülményes a használatuk: túl sokat kell görgetni egy-egy információért, vagy a képek túl kicsik, esetleg az oldal betöltése tart túl sokáig. Ha az ön honlapja sincs mobil eszközökre optimalizálva, elveszíti azokat a lehetséges vásárlókat, akik nem asztali gépen vagy laptopon, hanem táblagépen vagy okostelefonon böngésznek leginkább.

Ne veszítse el az okostelefon-felhasználókat se!

Azért, hogy tudja, mi jellemző e tekintetben célcsoportjára, érdemes egy közvélemény-kutatást végeznie; és ha az derül ki, hogy elsősorban mobil eszközöket használnak, önnek is alkalmazkodnia kell hozzájuk. Ha már van weboldala, szívesen elkészítjük önnek annak mobil eszközökre optimalizált változatát. Ha pedig épp most szeretne új honlapot, azt mobiltelefonon is teszteljük, okostelefonról való jó használhatóságát megoldjuk. Készíttethet „alkalmazkodó”, reszponzív weboldalt is, amely felismeri, milyen eszközről böngészik épp, és saját magát optimalizálja az adott platformra.

Mobil alkalmazásokkal fokozhatja a felhasználói élményt

Fontos hirdetési felületet jelentenek manapság a POI-k és a térképre elhelyezhető hirdetések is. Mi az ezekhez kapcsolódó tartalmakat is elkészítjük önnek. Mobil alkalmazásokat is nyújthat ügyfeleinek, amelyekkel kiegészíti és fokozza a felhasználói élményt. Bármelyik lehetőség nyerte is el a tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk önnek elérni okostelefon-felhasználó célcsoportját! Böngéssze át támogatási csomagjainkat, és válassza ki azt, amelyik a leginkább megfelel önnek!

Ha szeretné, hogy Önnek dolgozzunk, válasszon együttműködési csomagjaink közül!

Ügyfél Partner